Байгаль орчин, аялал жуулчлалын яам, Аялал жуулчлалын хөгжлийн төв, Монголын зочлох үйлчилгээний гэр холбоо хамтран “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” дараах 3 гарын авлагыг боловсрууллаа.1. Өглөөний цай

2. Үндсэн хоол

3. Зууш, амтлаг хоол ундаа

Уг гарын авлага нь

-Хоолны цэсийг боловсруулах

-Хоол хүнсний зохицолдолгоо

-Хоолны илчлэгийн хэмжээ, орц найрлага зэргийг багтаасан.

Та бүхэн “Жуулчдад зориулсан хоол ундааг бэлтгэх” гарын авлага татах холбоос: http://e-library.mto.mn/?paged=5

Сэтгэгдэл

ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.
Зочин